FAQ

Πόσα χρόνια εμπειρίας έχετε;

Για περισσότερο από 20 χρόνια δουλεύουμε στον χώρο του entertainment στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχετε συστάσεις;

Βεβαίως. Υπάρχουν στη διάθεσή σας τηλέφωνα πελατών μας (ιδιωτών ή εταιριών), που μπορούν να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία τους.

Ποιος θα είναι ο DJ του γάμου μας;

Αυτός που εσείς θα επιλέξετε. Συχνά, το πρόσωπο με το οποίο μιλάτε σε μια εταιρία δεν είναι απαραίτητα και ο dj του γάμου σας. Αυτή είναι μια πολύ κοινή πρακτική μεταξύ κάποιων μεγάλων εταιριών ηχητικής κάλυψης. Στη 4Sound κάνουμε και σε αυτό τη διαφορά. Έρχεστε σε επαφή απευθείας με τον dj που θα αναλάβει το event σας. Αφού ακούσει τις επιθυμίες σας και κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή για το στιλ του πάρτι που επιλέξατε.

Πόσο θα χρειαστεί να εμπλακούμε στην επιλογή της μουσικής;

Όσο εσείς επιθυμείτε. Συχνά, οι djs προτιμούν να ελέγχουν την πλειοψηφία των κομματιών και να συμπληρώνουν τις επιλογές τους με μια μικρή λίστα (π.χ. 10 τραγούδια), που έχει επιλέξει ο ενδιαφερόμενος. Άλλοι, πάλι, προτιμούν να τον αφήνουν να επιλέγει την πλειοψηφία της λίστας. Κάθε επαγγελματίας dj οφείλει να φιλοξενεί στο πρόγραμμά του τις μουσικές προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου.
Συμβουλή μας είναι να επιλέξετε ένα πολύ καλό dj, με εμπειρία στο αντικείμενο και βαθιά γνώση και ένστικτο του ποιες μουσικές παρασύρουν τον κόσμο στην πίστα και ποιες όχι. Παράλληλα, θα λάβει υπόψη του τις μουσικές προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου.
Εμπιστευθείτε, λοιπόν, έναν επαγγελματία dj και θα απολαύστε εγγυημένα το πιο επιτυχημένο event. Όσον αφορά στο τραγούδι της εισόδου του ζευγαριού, της τούρτας και του χορού, ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε για τις εκπλήξεις που μπορείτε να κάνετε στον/στην αγαπημένο/η σας.

Παίζετε τις παραγγελιές των καλεσμένων μας;

Εσείς θα το αποφασίσετε. Αν η επιθυμία ενός καλεσμένου σας είναι στο μουσικό ύφος του γάμου σας και κρίνουμε ότι θα απογειώσει τη διάθεση των καλεσμένων, τότε ευχαρίστως να τη συμπεριλαμβάνουμε στο μουσικό πρόγραμμα! Αν, όμως, δεν ταιριάζει με το μουσικό στιλ του γάμου και ενδεχομένως να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση των παριστάμενων, τότε διακριτικά την αποφεύγουμε.

Σε ποιό σημείο του χώρου πρέπει να βρίσκεται ο Dj;

Μπροστά στην πίστα ή όσο πιο κοντά γίνεται. Αν ο dj βρίσκεται μακριά από την πίστα, δυσκολεύεται να διακρίνει τις αντιδράσεις των καλεσμένων, ενώ για να ζητήσετε κάτι θα πρέπει να διανύσετε μεγάλη απόσταση. Στην περίπτωση, πάντως, που ο dj βρίσκεται μπροστά στην πίστα, αν σας απασχολεί το ακαλαίσθητο θέαμα με τα καλώδια, είναι μέρος της δουλειάς μας να το αντιμετωπίσουμε με το πιο ιδανικό setup.

Πότε πρέπει να κλείσουμε ημερομηνία;

Το συντομότερο δυνατό, αν πρόκειται για εκδήλωση το Σάββατο, από Μάιο έως Οκτώβριο, ή Κυριακή, από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο.

Τι ώρα θα βρίσκεται ο Dj στον χώρο της εκδήλωσης;

Την ημέρα της εκδήλωσης, πάντα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του χώρου που θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση, ερχόμαστε 2-3 ώρες πριν την έναρξη και τοποθετούμε τον εξοπλισμό στο χώρο. Στο τέλος της βραδιάς, παίρνουμε τον εξοπλισμό.
Στις περιπτώσεις που πρέπει να εγκατασταθεί πίστα χορού, Led wall ή μεγάλη ηχητική & φωτιστική εγκατάσταση, τότε η εγκατάσταση γίνεται την προηγούμενη μέρα ή νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας και η αποσυναρμολόγηση την επόμενη μέρα από το συνεργείο μας.
Μιάμιση ώρα πριν την είσοδο του πρώτου καλεσμένου θα υπάρχει μουσική στον χώρο.

Υπάρχει Dress code για τον DJ;

Ο dj θα είναι ντυμένος με το στιλ που εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με το ύφος της εκδήλωσης. Επιπλέον, δεν καπνίζει και δεν πίνει αλκοόλ κατά τη διάρκεια του event.

Τι πρέπει να προσέξω σχετικά με την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης μου;

1.Να είναι έμπειρος και ενημερωμένος ο dj.
2.Να επιτρέπονται οι δυνατές εντάσεις και να έχετε ενημερωθεί επαρκώς για το ζήτημα από τον υπεύθυνο του χώρου που θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.
3.Να υπάρχει back up εξοπλισμός σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος.
4.Να ζητήσετε να ενημερωθείτε γραπτώς για όσα συμφωνήσετε με τον dj.
5.Να υπάρχει παροχή ρεύματος επαρκούς ισχύος στον χώρο της εκδήλωσης.

Θα υπογράψουμε σύμβαση;

Η γραπτή σύμβαση είναι μια από τις πρώτες ενδείξεις για το εάν ένας dj είναι επαγγελματίας και αξιόπιστος. Επιπλέον, η σύμβαση ορίζει τις υποχρεώσεις τόσο του dj όσο και του ενδιαφερόμενου και περιγράφει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας. Γι’ αυτό και υπάρχει σύμβαση στη διάθεσή σας.

Πόσο κοστίζει η μουσική κάλυψη της εκδήλωσης μας;

Το συνολικό κόστος μιας εκδήλωσης εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων, από τον ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό που θα χρειαστεί για να καλύψουμε τον αριθμό των ατόμων στον εκάστοτε χώρο (ανοικτό ή κλειστό), καθώς και από τα εκάστοτε οπτικά εφέ που θα επιλέξετε για να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους καλεσμένους σας . Στην τιμή περιλαμβάνεται επαγγελματίας Disc Jockey, ένας τεχνικός ήχου, ένας φωτιστής, καθώς και η ενοικίαση, μεταφορά, εγκατάσταση και απεγκατάσταση του ηχητικού εξοπλισμού στον χώρο της εκδήλωσης (ενισχυτές, επαγγελματικά ηχεία, laptop και μίκτες, βάσεις για όλα τα ηχεία, κονσόλα, καλωδιώσεις, καθώς και εφεδρικός εξοπλισμός).
Στην τιμή περιλαμβάνονται, επίσης, και οι συναντήσεις που κάνουμε μαζί σας πριν το event, για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εκδήλωσης, τις μουσικές σας προτιμήσεις και να καταλήξουμε στο κόστος της εκδήλωσης.
Σε κάθε περίπτωση, οι customized υπηρεσίες μας ακολουθούν τη value for money φιλοσοφία, επιτρέποντας σας να κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας.

Ποιός είναι ο τρόπος πληρωμής;

​Το 50% του συνολικού ποσού καταβάλλεται την ημέρα που θα συμφωνήσουμε την ημερομηνία της εκδήλωσης. Αν την ακυρώσετε σε περισσότερο από 90 ημέρες, σας επιστρέφουμε το 50% της προκαταβολής.

Περισσότερες ερωτήσεις...

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ζήτημα σας απασχολεί.