Ήχος

Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εκδήλωσης, στην 4sound ντύνουμε με μουσική τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σας! Προσφέρουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών DJ για την εκδήλωση, το πάρτι ή τον γάμο σας για μια αξέχαστη και ευχάριστη εμπειρία! Παρέχουμε όλο τον απαραίτητο ηχητικό εξοπλισμό για κάθε εκδήλωση και δημιουργούμε την κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες!

Φώτα

Με τον σωστό συνδυασμό φωτισμού και μουσικής, δημιουργούμε μια μοναδική ατμόσφαιρα για κάθε event. Μετατρέπουμε την εκδήλωση, τον γάμο ή το πάρτι σας σε ένα παραμυθένιο γεγονός! Αμέτρητες επιλογές σε ύφος και στυλ, από ρομαντικό αισθησιακό φωτισμό μέχρι disco – πάρτι φωτισμό για ξέφρενο χορό και ατέλειωτη διασκέδαση.

Πίστα

Στόχος μας η δημιουργία ενός event που θα σας μείνει αξέχαστο, που θα διασκεδάσετε και θα το ευχαριστηθείτε Γίνεται όμως διασκέδαση χωρίς χορό; Φυσικά και όχι… Γι αυτό αναλαμβάνουμε την διαμόρφωση της πίστας.

Εφέ

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας! Με καπνό, εσωτερικά και εξωτερικά συντριβάνια, πυροτεχνήματα και bubble machines, είμαστε εδώ για να δώσουμε στην εκδήλωση, τον γάμο ή το πάρτι σας τον χαρακτήρα που θέλετε και να μείνει σε όλους αξέχαστο!

Video

Για τη δημιουργία μιας ακόμα πιο εντυπωσιακής εκδήλωσης επιλέξτε προβολή βίντεο με προτζέκτορα ή με LED οθόνη, για πιο φαντασμαγορικά αποτελέσματα και events πραγματικά μεγαλοπρεπή, που σίγουρα θα θυμάστε για πάντα!

Special

Για μία πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση, έχουμε ξεχωριστές επιλογές για εσάς. Για τον γάμο σας διαλέξτε ανάμεσα σε video εισόδου ή “save the date”, πρωτότυπες ιδέες για δημιουργία βίντεο με στιγμές από την κοινή σας ζωή με τον σύντροφο σας για να μοιραστείτε στα social media ως υπενθύμιση της ημερομηνίας του γάμου σας στους φίλους σας ή ως βίντεο για να παίζει κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. Για το πάρτι σας διαλέξτε το karaoke για άφθονη διασκέδαση!